Over ons

Doe de gratis dakscan:
Binnen 1 minuut geregeld

voorstellen

Team e-solar-energy

Door onze kennis en expertise met elkaar te delen staan wij ervoor in dat we je een eerlijk advies geven, zodat jij een bewuste en weloverwogen keuze kunt maken in de jungle van de zonnepanelen.

Je kan hieronder nog veel meer lezen over hoe we als bedrijf functioneren. Wil je liever meteen advies over zonnepanelen? Of heb je een andere vraag? Doe dan de dakscan via onderstaande knop en kom met ons in contact.

FAQ

Veel gestelde vragen

Wij zijn werkzaam door heel Nederland! We werken met verschillende installatie partijen samen die zich door het gehele land bevinden, waardoor we altijd bij jou in de buurt zijn.

Wij streven ernaar om binnen 4 weken de zonnepanelen te plaatsen.

Nee dat zullen wij nooit van je vragen. Je betaalt bij ons pas achteraf, wanneer je helemaal tevreden bent.

Ja dat kan! Daarnaast valt er bij ons een regeling te treffen wat betreft lease opties. Neem contact op om jouw situatie in kaart te laten brengen en te kijken naar de mogelijkheid die het beste bij jou aansluit.

We zijn altijd binnen kantoortijden telefonisch bereikbaar via: 010 437 1901. Daarnaast kan je ons natuurlijk ook via de sociale media kanalen bereiken en heb je de chat rechtsonderin al gezien?

Wij werken altijd met zogeheten Tier 1 zonnepanelen. Dat houdt in dat onze zonnepanelen komen van de  beste 2% van alle fabrieken wereldwijd! Per situatie overleggen we dan gezamenlijk welke van deze zonnepanelen het beste bij jouw situatie aansluit.

Dat klopt inderdaad! Voor elk persoon die dankzij jou van de service van e-solar-energy gebruik mag maken krijg je van ons €100,- via ons ambassadeursprogramma

Nee dat kan niet. Deze offerte zou namelijk nergens op slaan. Er zijn een aantal specificaties die voor iedereen anders zijn, waardoor een dakscan vereist is om een zo realistisch mogelijk aanbod te kunnen doen. Onze dakscan is daarom ook altijd een vrijblijvende tool om jou op weg te helpen.

Het is wel handig dat je tijdens de installatiedag thuis bent voor eventuele vragen van de installateurs en voor de en uitleg van jouw nieuwe zonnepanelen. 

Jazeker! Wij regelen kosteloos voor jou dat jij de btw van het aanschafbedrag terug krijgt.