Zonnepanelen subsidies?

Ook nieuwsgierig geworden of je in aanmerking kan komen voor subsidie op de aanschaf van zonnepanelen op je huis? Een investering in zonnepanelen is altijd een slimme en op lange termijn goed idee. Hoewel je wel in een investering en een eigen bijdrage moet leveren kan je maandelijks op je energierekening gaan besparen. Deze investering is gelukkig niet alleen van jezelf omdat er mogelijk regelingen zijn die de aanschaf van zonnepanelen voordeliger maken voor jou. Ben je nieuwsgierig naar wat jouw opties zijn? Begin dan vandaag met een subsidie check en laat je vrijblijvend adviseren door ons.

Stap 1
Stap 2
Stap 3

Verdienen met zonnepanelen?

Doe de dakscan en ontvang:

Doe de gratis dakscan:

Binnen 1 minuut geregeld

100.000+ anderen gingen jou al voor

Binnen 1 minuut geregeld

Zonnepanelen kopen bij e-solar-energy?

Wil je kosten besparen op je maandelijkse energie rekening door te investeren in zonnepanelen. Natuurlijk duurzaamheid is belangrijk maar de combinatie met het besparen op de energie rekening maakt het echt aantrekkelijk. Daarom is bij ons het credo “Echte energie krijg je als er een basis van vertrouwen en transparantie is.” ​

Wij geven je vertrouwen door transparant te zijn over de haalbaarheid van jou plan om te investeren in zonnepanelen. Ons advies geeft duidelijk aan wat de investering is die moet worden gemaakt, of je subsidie hiervoor krijgt en ook krijg je duidelijke uitleg over het product, de garantie & keurmerken die wij hebben.

Zelfs het leasen van zonnepanelen is bij ons al mogelijk, waarbij je ook in aanmerking kan komen voor de subsidie en het salderen van de energierekening.

0 +
huishoudens in Nederland

hebben zonnepanelen

Zonnepanelen kopen met zonnepanelen subsidie?

Benieuwd naar de mogelijkheden van zonnepanelen subsidie voor het kopen van een zonnepanelen installatie? Wij zoeken het graag vandaag voor je uit wat de mogelijkheden zijn op jouw dak.

Over e-solar-energy

Maak kennis met het team van zonnepanelen specialisten! Klik op de knop hieronder.

Zonnepanelen prijs

Zonnepanelen kunnen erg verschillen in kwaliteit en prijs. Verschillende soorten zonnepanelen, omvormers en ook waar je het installeert, het kan allemaal van invloed zijn op jou ideale situatie. Helaas bestaat er dus geen beste oplossing, of één standaard prijs voor zonnepanelen. Laat je daarom door onze adviseurs voorlichten met de juiste situatie waarmee wij ook de prijs kunnen vaststellen.

Zonnepanelen kosten

We geven een goede indicatie met welke kosten je rekening moet gaan houden en ook bijkomende kosten, zoals bijvoorbeeld een aanpassing van de meterkast. De kosten van zonnepanelen zijn verschillend vanwege het type, de duurzaamheid en de garantie. In aanvulling kan het ook het totaal aan stroomopwekking per soort zonnepaneel verschillen. Wil je alles op een rijtje krijgen vraag dan vandaag nog om een advies op maat.​

Zonnepanelen kopen

Als je zonnepanelen gaat kopen is het verstandig om precies te weten wat je wil. Ons bedrijf Zonduurzaam helpt je graag verder met het maken van de juiste keuze, wanneer je overweegt zonnepanelen te kopen. Loop eens binnen bij ons en vraag naar het kosteloze advies en scan, dat voor jou situatie en dak van toepassing is. Zo weet je binnen de kortste keren of jouw dak geschikt is, voor hoeveel en welke soorten zonnepanelen, de beste keuze zijn voor jouw dak. Ook helpen we je met de subsidie aanvraag en BTW teruggave.